Welkom op mijn website! Mijn naam is Danielle Boxem, een ervaren make-up artist met een achtergrond als kapster. Ik ben 26 jaar oud en woon in Ruinerwold (Drenthe).

Al op vrij jonge leeftijd was ik bezig met haar en make-up. De haren van de barbies knippen of familieleden opmaken, hier kon ik hele dagen mee bezig zijn. Het was daarom ook geen verrassing dat ik na de middelbare school, de kappersopleiding ben gaan volgen. Tijdens het laatste jaar van de kappersopleiding heb ik een opleiding tot visagiste gevolgd. In 2017 ben ik voor beide opleidingen geslaagd en in een kapsalon aan het werk gegaan om ervaring op te doen. Daarnaast werkte ik bij een bedrijf waar ik het haar en make-up mocht doen voor bruiloften. Daar heb ik veel ervaring opgedaan maar mijn grootste droom was toch om mijn eigen bedrijf te beginnen. Deze droom is in 2021 uitgekomen, toen is Define Beauty opgericht.

Mijn streven is om mijn klanten te helpen zich op hun best te voelen en er op hun best uit te zien. Dit doe ik door mijn klanten er altijd zo natuurlijk mogelijk en stralend uit te laten zien. Ik neem de tijd om mijn klanten te leren kennen en begrijp wat de wensen zijn, zodat ik de look aan kan passen en de unieke schoonheid kan benadrukken.

Mijn passie is om voor jou de perfecte look te creëren, eentje die bij jou past. Word jij de bruid en wil je stralen op de mooiste dag van je leven? Heb je een feestje, portfolio shoot of wil je als bedrijf zakelijke foto’s van het personeel? Wil je er zelfverzekerd en op je mooist uitzien? Dan ben je bij mij op het juiste adres.

Ik hoop je snel te zien voor een sessie in mijn studio!

Staphorst Meppel Havelte Ruinen Zwolle Dalfsen Emmen Ommen Zeegse Paterswolde Gasselte Fluitenberg Ruinerwold Wilhelminaoord Assen Hoogeveen Beilen Terherne Steenwijk Oranjewoud 

Make-up Visagie Visagist Opsteken Trouwen Bruiloft Trouwlocatie Hairstylist 

Onder ons Havixhorst De Paalkoepel Landgoed lemferdinge De kruimel De zeegser duinen Gasterie de wiemel De schildhouve buitengewoon Het koloniekerkje Tsjerke Pollepleats De agnietenberg Rams woerthe